Sposób przygotowania

Gotujemy 1 kartofel i pół selera w łupinach, wystudzone obieramy i kroimy w kostkę. Wcześniej gotujemy również jajko na twardo, które po ostudzeniu i obraniu z łupinek kroimy rozdrabniaczem do jajek. 2 szklanki pokrojonej fasolki szparagowej gotujemy z kostką warzywna al dente i studzimy. 3 dniowe ogórki małosolne drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do miseczki, dodajemy 2 kopiaste łyżki majonezu, doprawiamy solą i pieprzem kolorowym, mieszamy, dodajemy około 4 łyżek odsączonej fasoli czerwonej Kidney (7 zostawiamy do dekoracji), łączymy i dekorujemy fasolą czerwoną, paseczkami ogórka i listkiem selera.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dobra sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wygląda baaaardzo smacznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    bardzo mi odpowiada taka sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Lubię takie sałatki, zwłaszcza z dodatkiem dobrego majonezu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !