Składniki:
kapusta pekińska | 50 gram |
fasolka szparagowa | 50 gram |
jajko | 2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
musztarda | 3 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
olej | 4 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
kapusta pekińska | 50 gram |
fasolka szparagowa | 50 gram |
jajko | 2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
musztarda | 3 łyżeczki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
olej | 4 łyżeczki |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: