Sposób przygotowania

Polędwice nacieramy przyprawa i wyciśniętym czosnkiem . Zostawiamy na ok 15 min . Smażymy ją w brytwance z każdej strony .Dodajemy pieczarki,smażymy chwilę .Podlewamy bulionem wieprzowym .dusimy ok 15 min pod przykryciem . Zaciągamy sos mąką . Jezeli sosu jest mało to dolewamy jeszcze bulionu .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Przed podaniem ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetyczne!
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    proste i smaczne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musza byc smaczne
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się znakomicie, a smakuje pewnie jeszcze lepiej:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !