Składniki:
buraki ćwikłowe | 2 kg |
ogórki | 2 kg |
cebula | 4 sztuki |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
olej | 1 szklanka |
ocet | 1/2 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
sól | 2 łyżki |
pieprz | 1 łyżka |
buraki ćwikłowe | 2 kg |
ogórki | 2 kg |
cebula | 4 sztuki |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
olej | 1 szklanka |
ocet | 1/2 szklanki |
cukier | 2 łyżki |
sól | 2 łyżki |
pieprz | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: