Sposób przygotowania

pieczarki myjemy i kriomy i smazymy na tłuszczu , dodajemy cebulkę , i mocno zrumieniamy , nie podaję ilości bo to zalezy ile potrzebujemy , dodajemy mąkę ok 1 łyżki i zasmażamy to razem następnie wlewamy ok 100ml wody dodajemy koperek szczypiorek i śmietanę chwilę czekamy az zgęstnieje

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    sosik jest wmiarę lekki i pyszny
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    oczywiście można doprawić według swojego smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Mniam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    w miare prosty przepis, fajnie : )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    lubię sosy pieczarkowe;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !