Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i zeszklic na oleju. Mięso mielone, jajko, bułkę tartą, cebulę, sól i pieprz dobrz wymieszać. Formować kotlety, obtaczać w mące i podsmażyc na oleju z obu stron. Do garnka wlac pół litra wody, zagotować z kostka rosołową, włożyć kotleciki i gotować około 20-25 minut na średnim ogniu. Wrzucić koperek, chwilę gotować, wlac smietanę, przyprawic do smaku i zagotować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    robie takie czasami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam sosik koperkowy, smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !