Sposób przygotowania

ogórki pokroić lub potrzeć w plasterki z cebulą zrobić to samo. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Odstawić na 2-3 godziny. Po tym czasie przekładać do umytych słoików, zalać do pełna powstałą zalewą. Pasteryzować 5-7 min.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna sałatka tylko nie lubię w niej oleju
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo fajna sałatka jako dodatek do obiadu:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    tez robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !