Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mozarellą, pomidoramim, ogórkami, awokado
Sos: Wymieszać oliwę z octem winnym, solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi.
Sałatkę posypać posiekanymi listkami bazylii.
sałata lodowa | 1 szt. |
mozarella | 21 kuleczek |
awokado | 1 szt. |
ogórek zielony | 1 szt. |
pomidor | 2 szt. |
oliwa | 5 łyżek |
ocet winny | 1 łyżeczka |
bazylia | 5 listków |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: