Sposób przygotowania

W garnku rozpuścić masło z cukrem, miodem i kakao. Podgrzewać na małym ogniu aż składniki dobrze się połączą. Zdjąć z ognia, dodać płatki kukurydziane i dokładnie wymieszać. Najlepiej 2 łyżeczkami nakładać szyszki na folię aluminiową. Gdy zastygną przełożyć na talerz.

Komentarze

  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Bardzo mi sie podoba przepis, na pewno wyprobuje
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    No i zrobilam, super !!!! Tylko moje sa duzo ciemniejsze, chyba inne kakao.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    ciekawy przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    musza byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetne
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    szybki i smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !