Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć i gotować w 1.5 litrze wody ok.20 minut.Razem z tartą marchewką.Doprawić solą,pieprzem i majerankiem oraz magom.Dołożyć przecier i jeszcze z 10 minut pogotować na wolnym ogniu.Ryż ugotować w osolonej wodzie.Podawać ze śmietanką i przyozdobioną posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Proste i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna zupka
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ulubiona pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moja ulubiona zupa...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawe i smaczne, mniam :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moja ulubiona
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kaska14665@wp.pl

    pomidorowa, moja ulubiona :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zupa, która chyba nigdy mi się nie znudzi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    U mnie też króluje pomidorowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !