Sposób przygotowania

Ziemniaki skrobiemy, myjemy, gotujemy do miękkości z dodatkiem soli. Fasolkę zieloną myjemy, następnie krótko obgotowujemy w lekko osolonym wrzątku. Osączamy i odstawiamy do wystudzenia. Cebulę czerwoną kroimy w półplasterki. Ziemniaki kroimy w większą kostkę. Fasolkę kroimy na kawałki, przekładamy do salaterki. Dodajemy ziemniaki oraz cebulę. Całość polewamy olejem, dokładni mieszamy. Mięso kurczaka kroimy w kostkę i dodajemy do pozostałych składników w salaterce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !