Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz bułki tartej łączymy ze sobą i kształtujemy niewielkie kulki. Obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.
Podajemy do pieczonego mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszę kiedyś zrobić takie kuleczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Oto sposób na zalegający w lodówce ryż :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    świetny sposób na pozostały z obiadu ryż !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !