Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową myjemy obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem soli. Gdy będzie miękka odcedzamy ją studzimy . Układamy na środku półmiska .Dookoła układamy plasterki,papryki cukinii i ćwiartki pomidora.Robimy sos mieszając najlepiej w słoiczku oliwę ,sok z cytryny i cukier .Polewamy sałatkę sosem .doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem kolorowym .Ozdabiamy natka pietruszki .Pozostawiamy na 30 min ,żeby sałatka przeszła sosem

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można użyc pieprzu ziołowego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !