Sposób przygotowania

Selera obranego i umytego ugotować z dodatkiem mleka pod przykryciem , fasolkę pokroić na kawałki o długości 3 cm , jabłka pokroić w kostkę razem z selerem , wymieszać z fasolką , majonezem posiekaną natką i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    szybkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !