Sposób przygotowania

W litrze wody rozpuścić kostki rosołowe i zagotować. Przecier wymieszać z żółtkami i startym żółtym serem. Dodać do gotującego się bulionu, zagotować i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a to nowość
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    nowe ale ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przydatny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !