Sposób przygotowania

Karkówkę myjemy, sól, pieprz, paprykę i czosnek mieszamy i nacieramy mięso. Skrapiamy maggi i obkładamy cebulą pokrojoną w plastry. Wkładamy do naczynia, przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki najlepiej na noc. Po około 12 godzinach wkładamy karkówkę bez cebuli do rękawa do pieczenia i pieczemy w piekarniku 2 godziny w temperaturze 180 stopni.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pysznosci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pyszne mięsko.Ja włożyłabym do rękawa mięsko razem z cebulą.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    niestety moi synowie nie za bardzo lubią cebulę, dlatego ją zdejmuję, bo by nie zjedli mięsa gdyby zobaczyli cebulę.
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Pyszna i soczysta,idealna na kanapeczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Zjadłabym taka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm pycha!;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !