Składniki:
jaka: | 4 sztuki |
kurki | 30 dag |
pieczarki | 10 dag |
dymki ze szczypiorem | 2-3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
śmietana 18-procentowa | 20 ml |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 1 rulon |
soczewica czerwona | 20 dag |
jaka: | 4 sztuki |
kurki | 30 dag |
pieczarki | 10 dag |
dymki ze szczypiorem | 2-3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | 1 łyżka |
śmietana 18-procentowa | 20 ml |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 1 rulon |
soczewica czerwona | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: