Sposób przygotowania

Pół kilograma karkówki pokroić w kostkę (1cm x 1cm) i wrzucić na oliwę. Podsmażyć ze wszystkich stron, aby mięso zbrązowiało i dodać pokrojoną cebulę i czosnek, posolić. Po kilku minutach dodać pokrojoną w drobne kawałki paprykę czerwoną i pomidora, obsypać ostrą papryką. Podlać wodą i dusić ok 40 minut. Po tym czasie dodać 1/3 puszki kukurydzy i 1/3 puszki czerwonej fasoli.
Na gotowe naleśniki nałożyć farsz meksykański, zwijać w rulonik.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie tylko bez czerwonej fasoli
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    fajna propozycja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !