Sposób przygotowania

Mięso pokroić w cienkie paski i wymieszać ze składnikami marynaty odstawić na 15 minut. W tym czasie ugotować ryż na sypko , fasolkę przygotować . Do szerokiego płaskiego rondelka wlać 2 łyżki oleju mocno rozgrzać i włożyć mięso mieszając smażyć minutę na ostrym ogniu , wybrać łyżką cedzakową . Jedną łyżką oleju i masła rozgrzać na patelni włożyć umytą fasolkę posolić mieszając smażyć 2 minuty mieszając , następnie wkładamy ryż wymieszać i lać rosół gotujemy pod przykryciem 8 minut na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !