Sposób przygotowania

2 czerwone papryki pokroić w cienkie plasterki

pół kalafiora, dzielimy na różyczki i gotujemy

200ml jogurtu naturalnego mieszamy z solą, pieprzem i zmiażdżonym ząbkiem czosnku i odrobiną posiekanego szczypiorku. Wszystkie składniki łączymy i posypujemy sezamem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    tak, smacznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    DorotaZ

    Apetyczna i prosta sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !