Sposób przygotowania

Mięso pokroić w grubą kostkę, posolić, popieprzyć i skropić oliwą i odłożyć do lodówki na 3 godz. Słoninę też pokroić w kostkę, cebulę w ćwiartki. Nabijać na przemian; mięso, słonina, cebula aż do wyczerpania składników. Piec na silnie rozgrzanym grillu ok.10 min. z każdej strony.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysł ze słoninka to rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    wyborne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe dodatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !