Sposób przygotowania

Ze składników na naleśniki wyrabiamy jednolitą masę mikserem. Smażymy cienkie naleśniki.

Obrane i umyte grzyby drobno kroimy i smażymy z posiekaną cebulą.
Doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy mieszając około 30 minut. Parówki kroimy w cienkie paski.

Na naleśniku układamy plasterek z połowy długości parówki i zakrywamy grzybami. Zwijamy krokiety. Każdy panierujemy w jajku zmieszanym z solą i pieprzem, a następnie w bułce tartej. Smażymy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kika100

    co za pyszne krokiety
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też tak robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !