Sposób przygotowania

Fasolkę opłukać i obrać. Ugotować w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzać oliwę, na której usmażyć czosnek wraz z natką pietruszki. Dodać do fasolki.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samą fasolkę zajadam kiedy poczuję głód.....w różnej postaci...
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    koniecznie wykorzystam przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    takiej nie jadłam pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !