Sposób przygotowania

1. Makarony ugotuj wg instrukcji. Odcedź. Główkę kapusty pokrój na ćwiartki, ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź, poszatkuj. Olej rozgrzej na patelni, włóż kapustę kiszoną, duś do miękkości.
2. Cebulę obierz, pokrój w kostkę. Pieczarki obierz, zetrzyj na tarce. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę. Dodaj pieczarki, podsmaż. Dodaj ugotowaną kapustę, podduś. Dodaj makarony i kiszoną kapustę, połącz, przypraw do smaku sola i pieprzem. Duś ok 10 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !