Sposób przygotowania

Wymieszać mąkę z sodą, proszkiem do pieczenia i szczyptą soli. W oddzielnym naczyniu roztrzepać jajka z olejem i zapachem waniliowym. Margarynę utrzeć z cukrem dodając powoli powoli roztrzepane jajka i suche, wymieszane składniki. Na końcu dodać zsiadłe mleko i uprzednio uprażony sezam. ciasto przełożyć do blachy i piec ok. 40min w temp.175 stopni

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię sezamowe smaki...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !