Sposób przygotowania

Kalarepki i mięso ugotować do miękkości. Pierś niezbyt drobno posiekać (!). Cebulę pokroić w drobną kostkę, wrzucić na suchą teflonową patelnię, posypać Kucharkiem, włączyć gaz i często mieszając uprażyć cebulę na jasnozłoty kolor. Mięso, cebulę, jajka i przyprawy dokładnie wymieszać. Każdą kalarepkę przekroić na pół, wydrążyć środek, zostawiając ok. 1 cm brzeg i dno. Kalarepki napełnić farszem, zapiec przez ok.30 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    extra to jest
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !