Sposób przygotowania

1. Cebulę i czosnek pokrój, włóż do garnka. Dodaj filety, masło i kostki wołowe, oprósz solą, wlej 5 szkl wody. Ugotuj. Mięso pokrój.
2. Odmierz 3 szkl wywaru, zagotuj. Wsyp mąkę, mieszając, gotuj. Ostudź. Dodaj 2 żółtka, połącz. Rozwałkuj, wytnij kółka. Na każdym ułóż mięso i kawałek serka, zlep brzegi. Pierogi panieruj w białku i bułce tartej. Usmaż na oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    fajny pomysł, na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !