Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony pikantny
Podawać w bulionówkach lub filiżankach.
wołowina z kością | 300 g |
porcja rosołowa z kurczaka | 1/2 szt. |
marchew | 3 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler | 1 kawałek |
grzyby suszone | 2 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
sok z cytryny | 1 łyżka |
buraki | 1 kg |
pieprz | 1 łyżeczka |
majeranek | 2 łyżeczki |
przyprawa w płynie | 2 łyżeczki |
woda | 1,5 litra |
bulion | 1 kostka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: