Sposób przygotowania

Rybę pokrój w grubszą kostkę, oprósz solą i pieprzem, pokrop sokiem z cytryny(jedną łyżką) i odstaw na pół godziny. Porę posiekaj. Po tym czasie rozgrzej tłuszcz na patelni dodaj porę i podsmaż. Dodaj pokrojoną rybę, pozostały sok z cytryny i duś przez ok. 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki dorsz super smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł, musi byż pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    uwielbiam dorsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    uwielbiam dorsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna rybka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smakowita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !