Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć w zimnej wodzie. Mięso umyć, pokroić w grubą kostkę, posolić, posypać pieprzem, papryką i mąką. Rozgrzać w rondlu tłuszcz, zrumienić drobno pokrojoną cebulę wraz z mięsem. Dodać fasolę i opłukaną kaszę. Zalać wodą i dusić długo pod przykryciem na małym ogniu. Wody niezbyt dużo, żeby potrawa była gęsta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie jadłem ale na pewno pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !