Sposób przygotowania

odciśnietą kapustę mieszamy z sokiem i cukrem dokładnie aby zabarwiła się jednakowo na kńcu dodajemy olej

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tak jeszcze nie robiłam,czas wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nowatorska jak dla mnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    kusząca
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    kusząca
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe,można sobie pokolorować surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wszystkiego warto spróbować-na pewno buraczany sok nie pogorszy smaku kapusty:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !