Sposób przygotowania

Ciecierzycę opłukać, zalać wodą na min 12 godzin, następnie odsączyć i wsypać do wrzątku. Cebulę naszpikować goździkami, dodać do ciecierzycy. Dodać też liść laurowy, pietruszkę i cały czosnek, gotować ok 4 godziny. Posolić, po 3-ch godzinach dodać szpinak, gotować jeszcze godzinę, odcedzić, wyjąć cebulę i czosnek. Na patelnię wlać trochę oleju, przysmażyć paprykę, do tego włożyć ciecierzycę, chwilę razem smażyć i podawać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !