Sposób przygotowania

Zaczynamy od przygotowania marynaty. Sól, czosnek, świeży imbir, paprykę i szafran ucieramy w możdzierzu na gładką masę z miodem pitym i oliwą, wcieramy w mięso - dokładnie z każdej strony. Ścisło zawijamy i odstawiamy do lodówki na minimum 24h.

Pieczemy w rękawie w temaperaturze 200 stopni przez pierwsze 20 minut, następnie ok 1,5h w temperaturze ok 160 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda ciekawie chyba taką zrobie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Zapowiada się bardzo smacznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !