Sposób przygotowania

Gruszki myjemy a następnie obieramy ze skórki. Ogonek górny należy pozostawić i nie odcinać go !!! Grillujemy na złoty kolor. Gotowe posypujemy cynamonem i polewamy czekoladą od góry czyli od ogonka. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmm, mniam :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    gruszek nigdy nie grillowalam :) fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    też nigdy nie używałam gruszek do grillowania. Muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super pomysł na grilowy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    coś dla mojej połówki
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    na pewno smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Milena87

    nigdy nie jadłam, ale na pewno smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !