Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz jabłek należy wymieszać widelcem. Wysmarowaną blachę posypać połową suchej masy. JAbłka pokroić w talarki ( lub zetrzeć na tartce o grubszych oczkach). Wypełnić nimi blachę do 3/4 jej wysokości. Następnie posypać cynamonem i cukrem waniliowym. Nastepnie wsypać resztę suchej masy.
Na wierzchu ułożyć cienkie plasterki masła (3/4 kostki) i wstawić do bardzo gorącego piekarnika na 40-50 minut. Można posypać cukrem.

Do tego kawka i super zestawienie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe, trzeba wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię szybkie ciastka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moje najlepsze ciasto a szczegolnie lubie na cieplo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moje najlepsze ciasto a szczegolnie lubie na cieplo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !