Sposób przygotowania

Mięso zemleć, dodać pokrojoną cebulę pietruszkę, rozmoczoną i odciśniętą bułkę. Wbić jajko. Przyprawić solą i pieprzem. Formułować kotleciki. Obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne, ja robię bez pietruszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !