Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować. Pomarańcze obrać, usunąć pestki i białe błonki. Miąższ pokroić w kostkę, wymieszać z kapustą. Lekko posolić i odstawić na pól godziny. Dodać 1-2 łyżeczki oliwy. Doprawić do smaku i posypać siekaną zieleniną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    z pomarańczą musi być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    fikuśna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    ciekwy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    wspaniała :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    cudowna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !