Sposób przygotowania

Szparagi umyć, obrać i ugotować każdy rodzaj oddzielnie we wrzącej wodzie z dodatkiem soli i cukru. Po ugotowaniu szparagi wystudzić, przekroić wzdłuż na pół i pokroić na kawałki. Kiełbasę chorizo pokroić w cienkie plasterki, lekko podsmażyć. Oliwki przekroić na pół, szalotkę pokroić w drobną kostkę. Ocet winny wymieszać z oliwą, szalotką i solą czosnkową.
Szparagi, sałatę, kiełbasę chorizo, pomidory concasse i oliwki ułożyć na półmisku, skropić sosem i posypać płatkami parmezanu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    raczej nie wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    a ja owszem bo uwielbiam szparagi
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetycznie wygląda :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o nie znowu szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Ja też lubie szparagi ale gdzie kupić taka kiełbasę?:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    Może być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    Spróbuje zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara29

    Wyglada apetzcynie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Cikakameku

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    arbuzowo

    bardzo fajny przepis - uwielbiamy sałatki z chorizo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !