Sposób przygotowania

Marynata - posiekaną cebulę i 3 ząbki rozgniecionego czosnku dodać do ok 2 łyżek oliwy. Dodać max 1 łyżeczkę chili, ok 4 łyżek cukru, sos sojowy, keczup i miód. Wszystko dokładnie wymieszać i dodać sól i pieprz do smaku.
Mięso odgotowujemy w wodzie przez ok kwadrans. Ostudzone wkładamy do marynaty i pozostawiamy w niej min 2-3 godz. Następnie zapiekać żeberka na grillu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Mojego męża przysmak:o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mnuam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobrze przyprawione
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubię żeberka z grilla:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    super doprawione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie przygotowane żeberka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To coś dla mnie jak jest miód i sos sojowy,to żeberka muszą być smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !