Sposób przygotowania

Sos boloński należy przygotować zgodnie z przepisem - może to być kupiony gotowy sos, jak i przepis własny. Do sosu dodajemy mięso mielone. Mięso podsmażamy przez ok kwadrans. Bagietki przekrawamy na pół i układamy na nich sos boloński z mięskiem. Na wierzchu układamy plasterki sera i posypujemy oregano. Opcjonalnie można użyć także bazylii - najlepiej świeżej. Zapiekamy w mocno nagrzanym piekarniku przez ok 5 min. Posypać oregano i bazylia można także po wyjęciu z piekarnika.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Ciekawy pomysł:o)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !