Przepis i sposób przygotowania na: Babka trójkolorowa
Piecz ok. godzinę w temp. 180°C. Po upieczeniu wyjmij z formy po ok. 10 min.
Ciasto posmaruj po całej powierzchni polewą czekoladową i udekoruj płatkami migdałowymi.
margaryna | 250 g |
jajko | 5 szt. |
cukier | 1 szkl. |
cukier waniliowy | 16 g |
mąka pszenna | 2 szkl. |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
olej | 8 łyżek |
ocet | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżka |
mak | 1/2 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: