Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka przyprawić solą, pieprzem i curry i usmażyć na oleju na rozgrzanej patelni. Truskawki umyć, pozbawić szypułek i pokroić w ćwiartki. Kuskus zalać gorącą wodą 1 cm powyżej poziomu kaszy i odstawić na 10 minut pod przykryciem. Oliwę wymieszać z ziołami. Na dno naczynia położyć porwaną sałatę i mięso z kurczaka. Na to nałożyć kuskus i polać sosem.
Na wierzchu rozłożyć truskawki i listki bazylii.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale ciekawe połączenie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Interesująca
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna zdrowa kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    oo takiej nie jadlam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !