Sposób przygotowania

Posiekać tłuszcz z mąką, utrzeć żółtka z cukrem i złączyć z mąka, dodać resztę składników. Urobić kruche ciasto. Wylepić foremki, do środka włożyc budyń (ugotowac, aby był dość gęsty). Piec na złoty kolor w temp. 180 stopni przez ok. 25 minut.
żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier i zimną żelatynę. Zmiksować do calkowitego wymieszania skladników.
Na babeczki nałożyć mase i udekorowac oowcami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !