Sposób przygotowania

do naczynia wlać oliwę,ocet winny,posiekaną bazylię,sól,świeżo zmielony pieprz,przeciśnięty przez praskę czosnek,koncentrat pomidorowy i dokładnie wymieszać następnie oczyszczone umyte i osuszone krewetki posmarować przyrządzoną marynatą i odstawić na ok.2 godz.po tym czasie nadziewać na drewniane wykałaczki do szaszłyków posmarowac oliwą każdą krewetkę i upiec na rozgrzanym grillu po ok.3-4min z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !