Sposób przygotowania

DO MAŁEGO GARNKA WLEWAMY NA DNO ŚMIETANKĘ BĄDŹ MLEKO TAK ABY PRZYKRYŁO TYLKO DNO GARNKA, GDY ZACZYNA SIĘ GOTOWAĆ WBIJAMY JAJKA I LEKKO SOLIMY DO SMAKU. CZEKAMY AŻ SIĘ DOBRZE ZETNIE CIĄGLE MIESZAJĄC. PODAJEMY NAJLEPIEJ Z BUŁECZKĄ POSMAROWANĄ MASŁEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wypróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ewelinko musisz być moją sąsiadką bo potrawy twoje są mi znane choć troszkę się różnią
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    kto wie Misia może rzeczywiście mieszkasz gdzieś tu za moim płotkiem, hehe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    mniam,mniam pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    juz je lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ja też
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    eksttraaa
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    eksttraaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !