Sposób przygotowania

Gotujemy wędzona kosć w ok 3 litrach wody .dodajemy liść laurowy ,ząbek czosnku,kulki pieprzu i kucharka do smaku ok 2 łyżki . Dodajemy obrane buraki ,marchew,seler .Gotujemy ok 20 min . Warzywa wyciągamy .Do wywaru dodajemy proszek barszczu ,botwinkę posiekana ok 1 garść , i makaron . Warzywa wyjęte ścieramy na tarce duże oczka i wkładamy z powrotem do zupy .Gotujemy jeszcze ok 5 min i wlewamy śmietankę .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Można doprawic maggi w płynie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !