Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej, wymieszać z roztopionym masłem i miodem. Płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni i dodać do czekolady. Dodać także bardzo mocno pokruszone herbatniki. Dokładnie wymieszać. Z masy formować kulki (w razie potrzeby masę najpierw schłodzić w lodówce), obtoczyć je w cukrze pudrze.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Prezentują się pysznie:)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Takie słodkości to ja bardzo chętnie zjem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !