Sposób przygotowania

Fasolkę gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Czosnek drobno kroimy i jeszcze rozgniatamy. Na rozpuszczone masło wrzucamy czosnek i chwilkę smażymy. Następnie wsypujemy bułkę tartą i całość rumienimy. Dosalamy i tak zrobioną bułką tartą posypujemy fasolkę. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    można i tak:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super propozycja!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dobry pomysł z tym czosnkiem
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Rewelacyjnie przyrządzona fasolka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Z czosnkiem jeszcze nie robiłam, chętnie skorzystam z Twojego przepisu bo mam sporo fasolki w ogrodzie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    czosnek uwielbiam, fasolkę też -> trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Musze spróbowac :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    juz nie moge sie doczekac fasolki z ogródka
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie by bardzo smakowała taka fasolka:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ooo muszę tak spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    bardzo fajna, czosnek uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !