Sposób przygotowania

Kurczaka ugotować w niewielkiej ilości wody z marchewką i pietruszką. Po ugotowaniu mięso pokroić w drobne kawałki. Marchew i pietruszkę w drobne plasterki. Żelatynę rozpuścić w małej ilości wody. Wlać do gorącego rosołu. przyprawić. Mięso i warzywa ułożyć w półmiskach. Posypać zieleniną i zalać wywarem. odstawić do chłodnego miejsca.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    zapomniałem dodać jeszcze żeby dodać groszek konserwowy i jajko (JAJKO POCIĘTE W PLASTRY) :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !