Sposób przygotowania

Groszek odsącz na sicie, jajka obierz i posiekaj. Groszek i jajka wymieszaj z serkiem, natka, przypraw solą i pieprzem do smaku. Na środek każdego krążka nałóż porcje farszu zlep dokładnie brzegi. Ugotuj w osolonym wrzątku około 5 minut od wypłynięcia. Podawaj polane kwaśna śmietaną.!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy farsz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jeszcze takich nie robiłam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    takiego jeszcze nie próbowałam, ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Muszą być pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z takim farszem jeszcze nie jadłam, ale z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo pomysłowe-super!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jakie sliczne pieknosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !